Partnersbanning logo

BANNING

BANNING is een onafhankelijk full service kantoor met circa 45 gespecialiseerde advocaten. Wij leveren hoogwaardig juridisch en fiscaal advies aan ondernemingen en overheden tegen scherpe tarieven.

Lees meer

De Voort logo

De Voort Advocaten | Mediators

Advocatenkantoor De Voort Advocaten | Mediators is in het jaar 2000 ontstaan uit een succesvolle fusie van twee Tilburgse advocatenkantoren en is inmiddels uitgegroeid tot zo’n 25 advocaten en evenveel ondersteunende medewerkers. Met dit sterke team verlenen we juridische dienstverlening op hoog niveau en doen we er alles aan om te blijven presteren en uitblinken op diverse rechtsgebieden, waaronder het privacyrecht.

Lees meer


KvdL logo

Kennedy van der Laan

Kennedy van der Laan is een full-service advocatenkantoor met rond de 100 advocaten. We zijn gevestigd in Amsterdam en Eindhoven, met de wereld als ons werkveld. Sinds het allereerste begin waarderen cliënten ons vanwege onze specialistische kennis van de technologiesector. Daarnaast bewijzen we onszelf ook als een sterke en betrouwbare legal partner voor financiële instellingen & verzekeraars, mediapartijen, en binnen de fashion & retail, de gezondheidszorg & publieke sector en in vastgoed & bouw. Binnen deze markten hebben we een brede kring van cliënten en bedienen we het hele spectrum van start-up tot multinational.

Lees meerPels Rijcken logo

Pels Rijcken

Wij zijn Pels Rijcken. Met 290 kantoorgenoten delen we de mentaliteit om dagelijks op het hoogste niveau te presteren. Privacy en de bescherming van persoonsgegevens is een thema dat bij Pels Rijcken volop de aandacht krijgt.

Met een team van experts in het bestuursrecht, ICT en arbeidsrecht heeft Pels Rijcken alle veranderingen en vereisten van de verordening voor overheden en bedrijven in kaart gebracht. Wij weten tot welke acties de wet- en regelgeving dwingen.

Lees meersolv logo

SOLV Advocaten

Een advocaat moet uitstekende juridische kennis hebben. Natuurlijk. Maar als hij die kennis niet kan toepassen, is hij nergens. Een advocaat levert pas toegevoegde waarde als hij zijn klant en diens markt goed kent. Daarin onderscheiden de advocaten van SOLV zich. Wij lopen voorop bij nieuwe ontwikkelingen. Of het nu gaat om cloud computing, social media, e-books of AdWords -- wij weten wat er speelt.

Lees meersolv logo

Pot Jonker advocaten

U zit niet te wachten op slepende procedures, daarom jagen we geen onhaalbare zaken na en zijn we resultaatgericht. Onze advocaten werken samen in secties, waarin ze hun kennis en ervaring bundelen.

We willen op een persoonlijke manier met u samenwerken. Luisteren, doorvragen, op zoek naar de essentie van uw probleem. We willen weten wat u echt wilt, de feiten uitpluizen, belangen afwegen en risico’s beheersen. Bij Pot Jonker hebben we een goed gevoel voor mensen en mogelijkheden.

Lees meer