PartnersAKD logo

AKD

AKD is actief in een groot aantal rechtsgebieden. Door de combinatie van verregaande specialisatie, ruime ervaring en nauw samenwerken ontvangt u het beste advies voor al uw juridische en fiscale vraagstukken. Zowel nationaal als internationaal. Precies zoals u dat mag verwachten van een adviseur..

Lees meerbanning logo

BDO

BDO biedt organisaties nieuwe perspectieven met diensten op het gebied van audit en assurance, belastingadvies, advisory, accountancy en bedrijfsadvies. Met onze unieke combinatie van lokale marktkennis, een internationaal netwerk, persoonlijke dienstverlening en een professionele aanpak, helpen wij onze klanten succesvoller te ondernemen.

Lees meer

KvdL logo

Kennedy Van der Laan

Kennedy Van der Laan is een full-service advocatenkantoor met rond de 100 advocaten. We zijn gevestigd in Amsterdam en Eindhoven, met de wereld als ons werkveld. Sinds het allereerste begin waarderen cliënten ons vanwege onze specialistische kennis van de technologiesector, waaronder het privacyrecht.

Daarnaast bewijzen we onszelf ook als een sterke en betrouwbare legal partner voor financiële instellingen & verzekeraars, mediapartijen, en binnen de fashion & retail, de gezondheidszorg & publieke sector en in vastgoed & bouw. Binnen deze markten hebben we een brede kring van cliënten en bedienen we het hele spectrum van start-up tot multinational.

Lees meer


KokxDeVoogd logo

KokxDeVoogd

De publieke sector en alles wat daaraan raakt is het werkterrein van KokxDeVoogd.
Onze adviseurs hebben passie voor de publieke zaak. Links en rechts wordt er gebouwd aan een nieuwe overheid en aan de staat van morgen. Ontdek met KokxDeVoogd hoe uw organisatie in alle veranderingen plek, perspectief en nieuw elan vindt. KokxDeVoogd. Het adviesbureau voor de publieke sector.

Lees meer


Loyens Loeff logo

Loyens & Loeff

Loyens & Loeff is een toonaangevend advocatenkantoor met vestigingen in de Benelux en Zwitserland. Via deze kantoren hebben cliënten toegang full-service dienstverlening van specialisten in Nederlands, Belgisch, Luxemburgs en Zwitsers recht.

Elk vraagstuk vraagt om maatwerk. Met een pragmatische aanpak en passie voor innovatieve oplossingen helpen wij u met elk juridisch vraagstuk dat u kunt tegenkomen bij het nationaal en internationaal zakendoen. Dankzij de breedte van onze juridische expertise en onze praktijkgrootte kunnen wij lokaal en internationaal op topniveau adviseren. Wij spelen in op uw behoefte, leveren kwaliteit en wel zo efficiënt mogelijk.

Lees meerPels Rijcken logo

Pels Rijcken

Wij zijn Pels Rijcken. Met 290 kantoorgenoten delen we de mentaliteit om dagelijks op het hoogste niveau te presteren. Privacy en de bescherming van persoonsgegevens is een thema dat bij Pels Rijcken volop de aandacht krijgt.

Met een team van experts in het bestuursrecht, ICT en arbeidsrecht heeft Pels Rijcken alle veranderingen en vereisten van de verordening voor overheden en bedrijven in kaart gebracht. Wij weten tot welke acties de wet- en regelgeving dwingen.

Lees meerPrivacyTeam logo

PrivacyTeam

PrivacyTeam is de ontwikkelaar van het pakket EasyPrivacy®. Een gebruiksvriendelijke, kwalitatief hoogwaardige oplossing voor bedrijven en instellingen om ‘verantwoording af te leggen’ en aantoonbaar aan de AVG te blijven voldoen.

De medewerkers van PrivacyTeam hebben allemaal aantoonbare ervaring met de implementatie van wet- en regelgeving binnen verschillende organisaties én met het bedenken van praktische oplossingen om privacy op een eenvoudige en praktische manier te verankeren binnen een organisatie en daarover verantwoording af te leggen.

Lees meer

RWV Advocaten

RWV Advocaten

RWV Advocaten is gevestigd in Leiden en telt ongeveer 30 advocaten. RWV beschikt over diverse afdelingen elk met hun eigen rechtsgebied, binnen welke de advocaten hun specifieke specialismen beoefenen. De afdeling Ondernemingsrecht van RWV Advocaten kent sinds 2018 het Keep Your Bank-team (KYB-team), dat adviseert en procedeert in KYC-kwesties c.q. zaken waarin financiële instellingen klanten onderwerpen aan een cliëntenonderzoek en/of voornemens zijn de relatie met de klant te beëindigen. RWV Advocaten heeft daarnaast een viertal advocaten (van de afdelingen Ondernemingsrecht en Arbeidsrecht) dat zich gezamenlijk richt op IT- en privacyrecht.

Lees meersolv logo

SOLV Advocaten

Een advocaat moet uitstekende juridische kennis hebben. Natuurlijk. Maar als hij die kennis niet kan toepassen, is hij nergens. Een advocaat levert pas toegevoegde waarde als hij zijn klant en diens markt goed kent. Daarin onderscheiden de advocaten van SOLV zich. Wij lopen voorop bij nieuwe ontwikkelingen. Of het nu gaat om cloud computing, online platforms, programmatic advertising of gegevensverwerking in de zorg -- wij weten wat er speelt.

Lees meer

solv logo

UvA Academy

Je blijven ontwikkelen op academisch niveau en tegelijk je carrière een boost geven? UvA Academy maakt de meest recente inzichten uit wetenschap en praktijk toegankelijk voor alle professionals. Onze kortlopende cursussen, masterclasses en executive programma’s helpen je om te gaan met vraagstukken van vandaag en morgen.

Lees meer