Over Privacyweb

Privacyweb is een uniek nieuwsportaal dat het gehele terrein van de privacy en beveiliging van gegevens in de volle breedte dekt. U vindt hier alles over onder andere de privacyregelgeving en die van de bescherming van data, cybercrime, identificatie, datalekken, emerging technologies en alle andere issues die zich afspelen binnen het domein van de privacy en beveiliging van data. Privacyweb biedt u juridische en praktische vakinformatie die voor de uitvoering van uw dagelijkse werkzaamheden relevant is.

Privacyweb geeft u toegang tot:

  1. Altijd het actuele nieuws op het gebied van het gehele domein van beveiliging van data. Wekelijks houden wij u door middel van onze nieuwsbrief op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen, relevante overheidsinformatie en nieuwe jurisprudentie.
  2. Relevante dossiers, alles gepresenteerd in overzichtelijke en gebruiksvriendelijke pagina’s.
  3. Alle actuele en relevante wet- en regelgeving, kamerstukken, actualiteiten, F.A.Q’s, samenvattingen van gerechtelijke uitspraken, checklists, formulieren, tabellen, voorbeeldbrieven, ondersteunende foto’s en tekeningen worden op overzichtelijke wijze gepresenteerd.
  4. Zoekt u op onderwerp, dan worden ook andere gerelateerde nieuwsfeiten, documenten, jurisprudentie e.d. voor u klaargezet.

Privacyweb is een initiatief van Berghauser Pont.
Andere kennisportals van Berghauser Pont zijn Omgevingsweb en Sociaalweb.

Wilt u met de redactie van Privacyweb in contact komen? Klik dan hier om een e-mailbericht te versturen.