Adverteren

Privacyweb is een uniek nieuwsportaal dat het gehele terrein van de privacy en beveiliging van gegevens in de volle breedte dekt. U vindt hier alles over onder andere de privacyregelgeving en die van de bescherming van data, cybercrime, identificatie, datalekken, emerging technologies en alle andere issues die zich afspelen binnen het domein van de privacy en beveiliging van data. Privacyweb biedt u juridische en praktische vakinformatie die voor de uitvoering van uw dagelijkse werkzaamheden relevant is.

Grafiek1

Privacyweb bereikt met haar website maandelijks meer dan 5.700 privacy professionals. De nieuwsbrief van Privacyweb wordt twee keer per week verstuurd naar 900 experts. In de LinkedIn groep van Privacyweb worden er door meer dan 1.500 professionals informatie gedeeld en gediscussiëerd over nieuwe ontwikkelingen. Privacyweb bereikt daarnaast met haar Twitter account dagelijks meer dan 200 volgers. .

Thumbnail

De bezoekers van Privacyweb zijn vooral actief binnen de advisering (27%) en overheid (18%). Bezoekers zijn vooral werkzaam als privacy officer of functionaris gegevensbescherming (38%) of advocaat (22%), ook zijn bezoekers veel actief als legal council (10%) en compliance officer (4%).

Adverteren van uw producten of diensten

Privacyweb biedt diverse mogelijkheden om uw producten en diensten onder de aandacht te brengen afhankelijk van uw keuzes en budget.

Banner
Banner in de nieuwsbrief - eenmalig € 199
Wisselende hoofdbanner op homepage voor één maand € 199
Advertorial Advertorial (eenmalig) in de nieuwsbrief Privacyweb € 299
Gerichte boodschap Specifieke/gerichte bannering o.b.v. tags gedurende een maand € 249
Specifieke/gerichte e-mail campagne € 499
Inhoudelijke contributie Plaatsen van Whitepapers € 249
Maken van Expertise vlog(s) € 749
Gesponsorde magazines € 2.699

Alle genoemde prijzen zijn excl. BTW.

Een partnership aangaan

Wilt u op regelmatig basis uw diensten onder een aandacht brengen? Of heeft u waardevolle content die u met de markt wilt delen? En met ons van gedachten wisselen op welke manier u het beste uw bekendheid kunt vergroten, uw evenementen onder de aandacht kunt brengen, nieuwe klanten kunt werven?

Dan vindt u het wellicht interessant om een partnership met Privacyweb aan te gaan. Klik hier om contact met ons op te nemen. Samen met u gaan we dan kijken welke van de bovenstaande middelen het beste bij u past en hoe wij zo veel mogelijk lezers bekend maken met uw artikelen of blogs.

Welke Partnerships heeft Privacyweb?

Company profile
Zet uzelf op de kaart

Brand awareness
Vergroot uw naamsbekendheid

Lead generation
Werf nieuwe klanten

Thought leadership
Versterk uw leiderschap met kennis

Prijs per maand €99,- €199,- €299,- €399,-
Eigen bedrijfspagina
Vacatures (maximaal 3)
Advertorials (1 per kwartaal)
Logo in nieuwsbrief
Logo bij artikelen
Contactpersoon homepage en -formulier
Rapportage eigen content
Maandelijks rapportage
Adverteren op thema
Gerichte e-mailcampagne
Opvolging leads
Whitepapers
Button op homepage
Verzorging van twee dossiers
Eén gezamenlijke content (bijv. vlog)
Eén gezamenlijk event