Cyberrisico's hoog in de Allianz Risk Barometer 2017

18-01-2018

In de jaarlijkse Allianz Risk Barometer 2017 worden risico's voor bedrijven benoemd door risico-analisten, managers en claimexperts van verzekeraars. De barometer geeft daarmee goed beeld van risico's voor bedrijven. voor het vierde jaar op rij worden cyberincidenten als een van de grootste risico's voor de bedrijfsvoering genoemd. Het gaat dan om cybercrime, datalekken en het falen van de IT voorzieningen.

Cyberrisico's komen na risico's door de verstoring van de bedrijfsvoering, bijvoorbeeld door verstoring van de supply chain en ontwikkelingen in de markt door concurrentie en nieuwe toetreders. Cybercrime komt daarmee nog voor natuurrampen en veranderingen in wetgeving.

Klik op onderstaande link om de publicatie 'Allianz Risk Barometer 2017' te bekijken.

→ Download

Van onze partners

Mindset van een hacker

→ Lees meer

Incompanymogelijkheden

Privacyweb biedt ook de mogelijkheid om de verschillende onderwerpen als incompanyworkshop/cursus te organiseren, in samenwerking met de deskundige docenten van de Berghauser Pont Academy.
Hierbij staat de kennisbehoefte van uw medewerkers centraal. U krijgt een uniek programma toegespitst op uw wensen.
Lees meer

Wilt u snel antwoord op uw vraag?
Judith Nuijens (uitgever) informeert u graag over de mogelijkheden. Zij is te bereiken via tel. 020 - 8200 908 en e-mail judith@berghauserpont.nl.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over privacy, cybersecurity en data. Abonneer op onze gratis nieuwsbrief.

Abonneer