Vacatures

Privacyweb is dé bron voor professionals actief binnen het privacyrecht. Tal van vakmensen gebruiken onze kennisportals om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws op het gebied van privacy en iedere week brengen wij een nieuwsbrief uit met een overzicht van de meest spraakmakende gebeurtenissen.

Het is dan ook de ideale plek om uw vacature te plaatsen. De plaatsing is twee weken lang gratis voor organisaties die op zoek zijn naar nieuwe collega's.

Wilt u de vacature nog extra onder de aandacht brengen, dan bieden wij de volgende mogelijkheden:

Privacyweb plaatsing op de vacature pagina (maximaal 6 per jaar) gratis
logo bij de vacature € 100
Netwerk Privacyweb eenmalige opname in de nieuwsbrief € 499
eenmalige opname op Linkedin € 399
Vacature van de week plaatsing op de homepage van Privacyweb € 899
plaatsing op de vacature pagina met logo
opname in de nieuwsbrief
opname in de sociale media

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Tussenpartijen en bureaus kunnen uitsluitend gebruik maken van plaatsing in de nieuwsbrief. Bent u partner van Privacyweb, dan krijgt u extra voordelen zoals gratis opname in de nieuwsbrief en uw logo bij de vacature. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Stuur uw vacature naar Privacyweb

Berghauser Pont Recruitment

Is uw vacature, zelfs na deze extra aandacht, moeilijk te vervullen, dan kunnen wij u ook verder ondersteunen in het bemiddelingstraject. Wellicht bent u bijvoorbeeld op zoek naar kandidaten met een zeer specifieke ervaring of binnen een bepaalde regio. Wij kunnen binnen het netwerk van Privacyweb naar geschikte kandidaten zoeken in ons bestand van professionals werkzaam in alle sectoren van het privacyrecht.

Voor meer informatie over de vacaturemogelijkheden, kijkt u op Berghauser Pont Recruitment. of neem contact op via recruitment@berghauserpont.nl met Gilbert den Elzen (telefoonnummer 06 - 28 46 15 00).