Local Information Security Officer

Zorg jij ervoor dat we veilig met onze data omgaan? We zijn op zoek naar een security officer met aandacht voor informatiebeveiliging.

DFM heeft voor haar locatie in Amersfoort een vacature voor een

Local Information Security Officer

Wat ga je doen als Local Information Security Officer?

Je zorgt voor opzet, monitoring en uitdragen van beleid op vlak van informatiebeveiliging. Dit doe je vanuit IT security en IT compliance perspectief voor de organisatie DFM N.V.

Je zorgt voor de bewustwording onder medewerkers van de veiligheidsrisico's en borgt de specifieke informatiebeveiliging voor de hele ICT-organisatie. Concreet draag je zorg voor bijvoorbeeld het stellen van kaders aan het secure ontwikkelen van software, draag je bij aan audits en zorg je voor bewustzijn bij alle betrokkenen. Je bent doortastend, je toont aan dat de afgesproken veiligheidsnormen ook daadwerkelijk worden nageleefd. Bovendien weet je als geen ander welke eisen gesteld dienen te worden aan leveranciers en applicaties bij uitbestedingen. Je hebt een actueel beeld van in de markt beschikbare normenkaders zoals ISO27001/2, OWASP en AVG.

Met je kennis over informatiebeveiliging verkrijg je ook de rol van data protection officer binnen DFM N.V. In deze rol neem je deel aan projecten en overleg je met de Manager Legal & Compliance over de juridische impact van bepaalde keuzes.

Jij bent de aanjager en de specialist in de organisatie met betrekking tot security en data protection.

Wie zoeken wij?

  • Je hebt HBO+/ WO werk- en denkniveau
  • Je bent IT technisch onderlegd.
  • Je hebt minimaal 3 tot 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie en beschikt over tenminste 1 van de volgende certificeringen; CISSP / CRISC / CISM.

Als collega ben je zelf startend, weet je gemakkelijk door onze organisatie te bewegen en voor een goede afstemming te zorgen.

Wat biedt DFM jou?

  • Een salaris tussen de € 4.000,- en €5.000,- bruto per maand
  • 13e maand
  • Aantrekkelijke extra's zoals private leasing, korting op autoverzekering, bijdrage aan collectieve ziektekostenverzekering en korting op financieringen
  • Informele cultuur met veel ruimte voor zelfstandigheid
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling middels de VWPFS Academy
  • Over Volkswagen Pon Financial Services en DFM

Over de organisatie:

Wij zijn de beste autobank om mobiliteitsdromen waar te maken. We zijn in control en dagen elkaar uit om samen continue te verbeteren. We helpen de klant durven investeren in een turbulente autowereld door een financiële partner in mobiliteit te zijn, vol van expertise en branchekennis. Dat doen we slagvaardig en met lef. We hebben een groot (auto)hart en gaan met plezier en vertrouwen voor goud.

De gereguleerde financiële activiteiten in Nederland die onder toezicht vallen van de Europese Centrale Bank, zijn in een separate joint venture van Volkswagen Bank GmbH en PON Holdings B.V. ondergebracht, te weten DFM N.V.

Solliciteren op de functie Local Information Security Officer

Heb je interesse in deze functie? Dan nodigen wij jou van harte uit om te reageren. Laat je CV en motivatie achter via onze sollicitatiepagina.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Informatiebeveiliging, Security Officer, Risicoanalyse, ICT, Information Security Offcer, CISO

Solliciteer

Vacatureinformatie

FUNCTIEGEBIED:

Informatiebeveiliging/security


OPLEIDING:

HBO/WO


BRANCHE:

Financiële dienstverlening


PROVINCIE:

Utrecht


FUNCTIE:

Local Information Security Officer


PLAATS:

Amersfoort


ORGANISATIE:

DFM


DIENSTVERBAND:

vast


STARTERSFUNCTIE:

Nee


logo DFM

Terug naar overzicht