Incompany

Privacyweb biedt ook de mogelijkheid om de verschillende onderwerpen als incompanyworkshop/cursus te organiseren. Hierbij staat de kennisbehoefte van uw medewerkers centraal. U krijgt een uniek programma toegespitst op uw wensen. Bekijk het volledige overzicht. Al deze workshops en cursussen kunnen ook incompany plaatsvinden.

afbeelding

De voordelen van een incompanycursus

Het programma wordt volledig samengesteld op basis van uw kennisbehoefte en de specifieke wensen die aanwezig zijn. Op deze manier vergaart u samen met uw team dezelfde kennis. Daarnaast bepaalt u in overleg met Privacyweb zelf de datum en locatie van de workshop/cursus, zodat de inhoud en vorm precies bij uw organisatie passen.

Deskundige docenten van Privacyweb

Privacyweb werkt samen met verschillende gerenommeerde docenten van de Berghauser Pont Academy die expert zijn op hun vakgebied en u kunnen helpen bij uw specifieke vraagstukken. Goede kwaliteit en uw specifieke kennisbehoefte staan voorop! We gaan graag met u in gesprek om deze kennisbehoefte te achterhalen. U ontvangt daarna snel een passende offerte om deze wensen werkelijkheid te laten worden. Voorafgaand aan de cursus vindt er een intakegesprek plaats tussen u en de docent. Tijdens dit gesprek stemmen we samen de inhoud af en bespreken we alle details, zoals datum, locatie en lesmateriaal.

Heeft u een andere opleidingsbehoefte?
Daarnaast is het ook mogelijk om een incompanyworkshop/cursus te volgen op andere onderwerpen. We praten uw medewerkers graag bij over nieuwe rechtspraak en de gevolgen daarvan, de implementatie van nieuwe wetgeving en de veranderingen die dat zal opleveren voor nu én de toekomst. Kortom, met alle vragen kunt u bij ons terecht.

Contact
Hanna Rab (junior uitgever) informeert u graag over de mogelijkheden. Zij is te bereiken via tel. 020 - 8200 908 en e-mail hanna@berghauserpont.nl.