Advocaat-medewerker IT- & Privacyrecht

AKD is een van de vijf grootste advocaten-, notaris-, en belastingadvieskantoren in Nederland, met kantoren in de gehele Benelux. Het Intellectueel Eigendom, ICT & Privacy-team van AKD behoort in Nederland tot een van de meest gespecialiseerde teams. Onze IE-advocaten in België en Nederland hebben zowel nationaal als internationaal een uitstekende reputatie. Zij procederen van rechtbanken tot het Europese Hof van Justitie over complexe inbreukvragen.

Wij zijn op zoek naar een (senior) advocaat-medewerker IT- en privacyrecht voor ons Intellectueel Eigendom, ICT & Privacy-team in Rotterdam.

Wat ga je doen?

Als advocaat Medewerker IT- en privacyrecht adviseer je nationale en internationale cliënten over de AVG en E-privacy wetgeving en overige kwesties op het gebied van de informatietechnologie. Zelfstandig of samen met collega’s werk je voor en met diverse cliënten aan allerlei zaken. Bij AKD werk je ook veelvuldig en multidisciplinair samen met advocaten, notarissen en fiscalisten in onze Beneluxkantoren.

Je krijgt dus te maken met alle facetten van zaken en cliënten binnen onze sectie, daarbij is de samenwerking uitstekend. Daarnaast biedt AKD je alle ruimte om je verder te specialiseren en je talenten te ontwikkelen. Daarom bieden we je hoogwaardige opleidingen, onder andere via ons eigen opleidingshuis AKDMY.

Wie ben jij?

Wij zoeken een talentvolle en ervaren (senior) advocaat medewerker met uitstekende juridische en intellectuele kwaliteiten die zijn of haar carrière wil voortzetten binnen de advocatuur op het gebied van IT- en privacyrecht. De volgende punten zijn op jou van toepassing:
• Jij bent afgestudeerd in het Nederlands recht (WO) met aantoonbaar goede resultaten en hebt minimaal vier jaar ervaring als advocaat IT- en privacyrecht;
• Jij bent sociaal ondernemend; wat wil zeggen dat je nieuwe manieren zoekt om onze business uit te bouwen maar je houdt altijd de belangen van de cliënt(en) in het vizier;
• Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift;
• Een voltooide Grotius IT-recht is een pré.

Laten we kennismaken!

Ben je geïnteresseerd in deze diverse en uitdagende functie? Dan ontvangen we graag jouw motivatiebrief & CV via het sollicitatieformulier. Wil je meer weten over deze vacature of over ons kantoor, neem dan contact op met Ingmar Kamman, Recruiter. T: +316 46405380 of E: recruitment@akd.eu

Over AKD

AKD is een full-service Benelux-kantoor met ruim 450 advocaten, fiscalisten, notarissen en business support in België, Nederland en Luxemburg. Je wordt onderdeel van het team Communications & Branding waarin 8 professionals zich bezighouden met interne en externe communicatie, perscontacten, events, listing & rankings en translating services. Kortom: de uitstraling en positionering van AKD.

Diversiteit en inclusiviteit

AKD is een omgeving waar je jezelf kunt zijn en het beste uit jezelf kunt halen. De advocaten, fiscalisten, notarissen en support van tegenwoordig zijn diverser dan ooit. Wij zijn een kantoor dat ruimte biedt aan diversiteit en inclusiviteit, en vinden het belangrijk om onze talenten te laten groeien.

Het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (op basis van het juridisch screeningsprofiel) maakt deel uit van de procedure.

Solliciteer

Vacatureinformatie

FUNCTIEGEBIED:

IT- & Pricacyrecht


OPLEIDING:

WO


BRANCHE:

Advocatuur


PROVINCIE:

Zuid-Holland


FUNCTIE:

Advocaat-medewerker IT- & Privacyrecht


PLAATS:

Rotterdam


ORGANISATIE:

AKD


DIENSTVERBAND:

Fulltime


STARTERSFUNCTIE:

Nee


Terug naar overzicht