Menu

Filter op
content
PONT Data&Privacy

0

Update Berghauser Pont Mediagroep en lancering coronaplatform voor professionals

Privacyweb 31 maart 2020

Nieuws

Beste lezer,

Het coronavirus heeft een enorme impact op ons persoonlijk leven. Onze dagelijkse routines zijn doorbroken, we werken vanuit huis en onze kinderen gaan niet naar school. Alles met het doel gezamenlijk dit virus onder controle te krijgen.

Ook de maatschappelijke impact is ongekend. Wat betekent het coronavirus binnen een professionele context? Eén ding is ons duidelijk geworden: er is grote behoefte aan een plek waar deze informatie te vinden is, en waar mogelijkheid is kennis en ervaringen uit te wisselen. Vragen die leven zijn bijvoorbeeld: Welke aanvullende maatregelen kunnen gemeenten nemen? Onder welke voorwaarden kan de bouw worden voortgezet? In hoeverre kunnen we nog uitgaan van de AVG als het gaat om het monitoren van het coronavirus? Welke partij gaat de ‘niet adequaat’ geleverde zorg vergoeden tijdens deze crisis?

Om antwoord te geven op dit soort kwesties lanceren wij vandaag met onze kennisportals Privacyweb (privacy & governance), Sociaalweb (zorg en welzijn) en Omgevingsweb (leefomgeving) het nieuwe platform Corona: informatie voor professionals. Hier vindt u de nieuwste ontwikkelingen, achtergronden en inzichten in de coronacrisis over de drie domeinen heen.

Voor meer gerichte informatie kunt u terecht op onze portals. Hier vindt u themadossiers met de domein specifieke informatie over de coronacrisis.

Ook onze collega’s werken grotendeels vanuit huis. Zij doen er alles aan om de diensten zoals u die van ons bent gewend te continueren. We blijven u voorzien van nieuws, achtergronden en inzichten, zowel op onze kennisportals als in de ochtendnieuwsbrieven.

Ik wens u veel gezondheid en wijsheid toe!

Namens het voltallige team van Berghauser Pont Mediagroep,

Monique Boer
(Directeur Berghauser Pont Mediagroep)

Heeft u onderwerpen die u graag aan de orde ziet komen op de Sociaalweb, Privacyweb of Omgevingsweb in deze periode? Laat het ons weten via info@berghauserpont.nl. Alle suggesties stellen wij zeer op prijs!

Artikel delen

Reacties

Laat een reactie achter

U moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.