Menu

Filter op
content
PONT Data&Privacy

0

Op de politieke agenda: week 4

Welke onderwerpen binnen het privacy domein worden komende week besproken in politiek Den Haag? In week 4 staan onder andere de wijziging van de Paspoortwet en de afschaffing van het lerarenregister op de agenda. Bekijk het overzicht op Privacyweb.

Redactie Privacyweb 17 januari 2020

Maandag 20 januari

  • Besloten vergadering tijdelijke commissie Digitale toekomst.

Donderdag 23 januari

  • Rondetafelgesprek over misdaadgeld: ‘Capaciteit, expertise, samenwerking en informatie-uitwisseling’

  • Commissievergadering omtrent het wetsvoorstel over de wijziging van de Wet justitiële en strafvorderlijke gegevens in verband met het mogelijk maken van het in bepaalde gevallen weigeren van afgifte van een verklaring omtrent het gedrag op basis van politiegegevens.

  • Plenair debat over het voorstel van de leden Bisschop en Kwint tot wijziging van de Wet op het primair onderwijs, de Wet op de expertisecentra, de Wet op het voortgezet onderwijs en de Wet educatie en beroepsonderwijs in verband met de afschaffing van het lerarenregister en het registervoorportaal.

  • Plenair debat over de wijziging van de Paspoortwet in verband met de invoering van elektronische identificatie met een publiek identificatiemiddel en het uitbreiden van het basisregister reisdocumenten.

Bent u benieuwd wat de Tweede Kamer recent heeft besproken op het gebied van privacy en informatiebeveiliging? Op de homepage van Privacyweb vindt u recente Kamerstukken onder 'Overheidsinformatie: beleid en regelgeving'.

Artikel delen

Reacties

Laat een reactie achter

U moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.