Menu

Filter op
content
PONT Data&Privacy

0

Kennedy Van der Laan versterkt partnerschap Privacyweb

Advocatenkantoor Kennedy Van der Laan en Privacyweb hebben hun samenwerking versterkt. Het kantoor neemt per direct de dossiers ‘Datalek’ en ‘ePrivacy’ onder zijn hoede. Door middel van de samenwerking draagt Kennedy Van der Laan bij aan verdere bewustwording omtrent privacy en het verspreiden van hoogwaardige kennis op het gebied van gegevensbescherming en de omgang met persoonsgegevens.

Privacyweb 3 maart 2020

Kennedy Van der Laan is gevestigd in Amsterdam en Eindhoven, en heeft meer dan 100 advocaten in dienst. Het advocatenkantoor specialiseert zich onder andere in IT en privacy. De samenwerking met Privacyweb is volgens partner-advocaat Hester de Vries een logische stap: “Privacy is een actueel onderwerp waarbij de ontwikkelingen elkaar in rap tempo opvolgen. Als advocatenkantoor met een toonaangevend privacyteam onderschrijven wij het belang dat Privacyweb dient als kennisportaal, en leveren wij daar graag onze bijdrage aan.”

Het privacyteam van Kennedy Van der Laan zal de dossiers Datalek en ePrivacy gaan beheren: met regelmaat zullen zij binnen het dossier artikelen, jurisprudentie en publicaties beschikbaar stellen. Monique Boer, directeur van Berghauser Pont Mediagroep, is erg blij met de verdere samenwerking: “Kennedy Van der Laan heeft een prestigieuze reputatie en wij zijn dan ook vereerd met het samenwerkingsverband”.

Privacyweb is onderdeel van Berghauser Pont Mediagroep. Samen met een groot netwerk aan experts biedt zij op kritische en onafhankelijke wijze kennis over actuele ontwikkelingen. Dit met de intentie een bijdrage te leveren aan een meer duurzame, eerlijke en inclusieve samenleving.

Artikel delen

Reacties

Laat een reactie achter

U moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.